Naar de inhoud
 

WandelTrainersDag krijgt andere opzet

Traditiegetrouw vond de jaarlijkse WandelTrainersDag in het voorjaar plaats. In 2018 kiezen we voor een andere invulling van deze ontmoetings- en scholingsdag. Meer daarover vind je dit voorjaar op deze plaats.

Voor een aantal licentiehouders kan het uitblijven van de WandelTrainersDag consequenties hebben voor het behoud van hun licentie. Dit voorkomen we door de licentieperiode met een jaar te verlengen. In 2018 kan je licentie dus niet verlopen; je hebt een extra jaar de tijd om je licentiepunten te behalen.

Bijscholingen 2018

Uiteraard kun je in 2018 gewoon bijscholingen volgen en die blijven we registreren. We zijn druk bezig om bijscholingen in te plannen. Naar verwachting zullen die vooral na de zomervakantie plaatsvinden. Licentiepunten kun je ook behalen via de scholing voor het nieuwe beweegprogramma FitStap of via  bijscholingen van sportpartners als Atletiekunie, Academie voor Sportkader en NL Coach.

Wil je als KWBN-lidorganisatie zelf een bijscholing organiseren? Ook dan is het mogelijk dat we hier licentiepunten aan toekennen. Welke voorwaarden daaraan verbonden zijn, vind je op het  'Aanvraagformulier toekenning licentiepunten externe scholing'

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via opleidingen@kwbn.nl.

 

WandelTrainersDag 2017
Tekstverslag met foto's
Handouts workshops

WandelTrainersDag 2016
Video-impressie
Tekstverslag met foto's

 

Inloggen extranet


  • Vrijbuiter Samen buiten
    OAD
    Nederlandse Loterij