Naar de inhoud
 

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het beweegprogramma, de opleiding of de licentiestructuur? Wellicht staat jouw vraag en het bijbehorende antwoord hieronder.
Zo niet, stuur dan een e-mail naar: Bram Janssen, coördinator Opleidingen.

Inhoud programma

 • Hoe lang duren de wekelijkse groepstrainingen?

De groepstraining duurt 60 minuten. Daarna heb je nog een groepsbespreking over de opdrachten van de afgelopen week en de opdrachten in de komende week.

Kosten

 • De eerste opleidings- en licentiebijdrage, geldt die tot eind 2018?

Ja. Ook als je de opleiding in 2017 volgt, geldt de eerste opleidings- en licentiebijdrage tot eind 2018. Het daadwerkelijke programma start namelijk in 2018. 

 • Ik heb mij aangemeld voor de training. In het betaalmenu zie ik dat ik € 544,50 moet betalen, terwijl volgens mij de kosten € 450,00 zijn.

Het tarief is € 450 excl btw. Vandaar dat het totaal te betalen bedrag via iDEAL € 544,50 is. Na betaling ontvang je een factuur per e-mail met daarop de specificering.

Opleiding

 • Kan ik mij ook aanmelden als ik geen wandeltrainers achtergrond heb?

Gezien de opzet van het beweegprogramma en de vaardigheden die dat vraagt van een trainer/coach is de opleiding tot FitStap coach alleen toegankelijk voor trainers met een niveau 3 achtergrond. Beschik je over een dusdanige opleiding op een ander gebied dan wandelen? Neem dan contact op met Bram Janssen, coördinator Opleidingen. Hij bespreekt graag met jou wat de mogelijkheden zijn. 

Heb je AWI-2 afgerond en heb je interesse in de opleiding tot FitStap coach? Neem ook dan contact op met Bram Janssen, coördinator Opleidingen. Hij bekijkt graag samen met jou of je versneld een niveau 3-opleiding kunt starten.

Toolkit

 • Hoe ondersteunt KWBN de promotie?

Iedere gecertificeerde trainer krijgt een toolkit met daarin middelen ter ondersteuning van de werving van deelnemers. De precieze inhoud van de toolkit hoor je tijdens de opleiding. Daarnaast ondersteunt KWBN de werving van deelnemers met een online campagne. Via een speciale website vinden geïnteresseerden meer informatie en kunnen zij zich direct aanmelden voor een training. Als trainer kun jij je op deze site profileren.

Lees verder

 

Terug naar intro


Voordelen voor jou

 • Vergroot je inkomsten met een commercieel interessant programma geschikt voor een grote doelgroep.
 • Profiteer van de landelijke campagne ter promotie van het programma en de wervingsmiddelen die je ter beschikking krijgt.
 • Verbind je aan een deskundig opgezet programma met professionele middelen zoals een website en speciaal ontwikkelde app.
 • Verrijk jouw kennis op het gebied van voedingsadvies, cognitieve fitness, coaching en veelvoorkomende aandoeningen (zoals diabetes, hart- en vaatziekten, obesitas en artrose).

 

Inloggen extranet


 • Vrijbuiter Samen buiten
  OAD
  Nederlandse Loterij