Naar de inhoud
 

Kosten en kansen

Tijdens de opleiding krijg je de kans jouw kennis op het gebied van voedingsadvies, cognitieve fitness, coaching en veelvoorkomende aandoeningen verder te vergroten. Na succesvolle afronding van de opleiding mag je als gecertificeerd FitStap coach het beweegprogramma toevoegen aan jouw aanbod.

Kosten

De kosten van deelname aan de tweedaagse opleiding bedragen €450 (excl. BTW).

In dit bedrag zit inbegrepen:

 • Tweedaagse opleiding met aandacht voor voedingsadvies, cognitieve fitness, coaching, nieuwe beweegtechnieken en kennis over de meest voorkomende aandoeningen.
 • Licentie om FitStap te mogen aanbieden.
 • Beschikking over professionele middelen zoals een website en een speciaal ontwikkelde app (voor deelnemers).
 • Beschikking over een toolkit met ondersteunende wervingsmiddelen.
 • Kledingpakket met o.a. shirt en cap.
 • Inhoudelijke ondersteuning vanuit het KWBN bondsbureau.

Licentiemodel

Als gecertificeerd FitStap coach mag je het beweegprogramma onder licentie aanbieden. Dit houdt in dat je de beschikking krijgt over een professioneel opgezet, multidisciplinair beweegprogramma met bijbehorende middelen. Je mag dit programma tegen een vast tarief aanbieden, waarbij je per deelnemer een percentage afdraagt aan KWBN. Bij de werving van deelnemers word je ondersteund door de landelijke campagne, de website en de diverse wervingsmiddelen die je tot je beschikking krijgt. Wil je hier meer over weten? Stuur dan een e-mail naar Bram Janssen, coördinator Opleidingen KWBN, hij informeert je graag verder.

Om de kwaliteit van het programma te waarborgen en je de mogelijkheid te geven je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen, bieden we ieder daarop volgend jaar twee keer per jaar een dagdeel vervolgopleiding aan. De licentiekosten vanaf jaar twee bedragen €300 (excl. BTW). Deze kosten zijn inclusief de vervolgopleiding voor dat jaar.

Meer informatie

Heb je nog vragen? We helpen je graag verder. Stuur een e-mail naar Bram Janssen, coördinator Opleidingen KWBN. Hij kan je ook helpen met een doorrekening voor jouw specifieke situatie, zodat je een beeld krijgt van de mogelijke inkomsten.

Lees verder

Veelgestelde vragen

 

Terug naar intro

 


Voordelen voor jou

 • Vergroot je inkomsten met een commercieel interessant programma geschikt voor een grote doelgroep.
 • Profiteer van de landelijke campagne ter promotie van het programma en de wervingsmiddelen die je ter beschikking krijgt.
 • Verbind je aan een deskundig opgezet programma met professionele middelen zoals een website en speciaal ontwikkelde app.
 • Verrijk jouw kennis op het gebied van voedingsadvies, cognitieve fitness, coaching en veelvoorkomende aandoeningen (zoals diabetes, hart- en vaatziekten, obesitas en artrose).

 

Inloggen extranet


 • Vrijbuiter Samen buiten
  OAD
  Nederlandse Loterij