Naar de inhoud
 

Word trainer van het nieuwe beweegprogramma!

Gezondheid is je grootste goed. In een tijd waarin gezondheidsproblemen toenemen en zorgkosten stijgen, is er een toenemende behoefte aan professionele initiatieven die de vitaliteit verbeteren.

Unieke interventie

Speciaal voor de groep mensen die vanuit gezondheidsoogpunt meer moet (curatief) of wil (preventief) gaan bewegen, ontwikkelde KWBN een nieuw en uniek beweegprogramma. Een programma dat verder kijkt dan alleen bewegen. Een interventie die door zijn unieke opzet toewerkt naar het bereiken van een gezonde geest in een vitaal lichaam. En dat vraagt om trainers met speciale capaciteiten.

Gecertificeerde trainers

Daarom ontwikkelden we een speciale tweedaagse opleiding die jou voorbereidt op jouw rol als trainer van het nieuwe beweegprogramma. Een opleiding waarin je jouw kennis verrijkt. Na afloop mag je als gecertificeerd trainer het unieke nieuwe beweegprogramma aanbieden.

Lees verder

Het beweegprogramma

De opleiding

Kosten en kansen

Veelgestelde vragen

 


Voordelen voor jou

 • Vergroot je inkomsten met een commercieel interessant programma geschikt voor een grote doelgroep.
 • Profiteer van de landelijke campagne ter promotie van het programma en de wervingsmiddelen die je ter beschikking krijgt.
 • Verbind je aan een deskundig opgezet programma met professionele middelen zoals een website en speciaal ontwikkelde app.
 • Verrijk jouw kennis op het gebied van voedingsadvies, cognitieve fitness, coaching en veelvoorkomende aandoeningen (zoals diabetes, hart- en vaatziekten, obesitas en artrose).

 

Inloggen extranet


 • Hi-Tec 2014
  Vrijbuiter Samen buiten
  OAD
  Nederlandse Loterij