Naar de inhoud
 

Sponsorpartners

Supporters van wandelend Nederland

KWBN wil het wandelen in Nederland versterken en krijgt daarbij steun van een aantal bedrijven in de vorm van geld, goederen en expertise. Onze sponsorpartners dragen het wandelen een warm hart toe en realiseren dankzij de samenwerking met KWBN eigen doelstellingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, marketingcommunicatie, business en medewerkersbeleid.

De volgende bedrijven zijn trots verbonden aan KWBN:

Hi-Tec

Hi-Tec is wereldwijd nummer twee op het gebied van outdoor- en wandelschoenen. Via de samenwerking met KWBN wil het bedrijf een volgende impuls aan deze sportgebieden geven. De geavanceerde wandelschoenen van Hi-Tec zijn sinds 2010 op de Nederlandse markt. Revolutionair is de Ion Mask-technologie: een speciale beschermlaag waardoor de schoenen 100% waterdicht zijn, maar wel hun ademende eigenschappen behouden. Hi-Tec is zowel Official Supplier van KWBN, als partner van het Landelijk Wandelprogramma. Meer informatie over Hi-Tec Nederland: www.hi-tec.nl. Kijk voor verkoopadressen op www.hi-tec.nl/dealers.

I&G Events

I&G Evenst uit Elst (Gelderland) is een full-service standbouwbedrijf dat voor haar klanten in heel Europa beurspresentaties verzorgt. Daarnaast verzorgt het bedrijf complete facilitaire diensten bij beurzen, congressen, exposities en (sport)evenementen. I&G Events ondersteunt KWBN met promotie van de wandelsport, bijvoorbeeld met een stand voor de Fiets en Wandelbeurs. Zo kan KWBN zijn boodschappen op een professionele manier uitdragen. Meer informatie over I&G events: www.igevents.nl

Lotto

Met een jaarlijkse bijdrage van ruim 40 miljoen is Lotto de grootste sportsponsor van Nederland. Dankzij deze bijdrage worden sportbonden, sportverenigingen en topsporters ondersteund, talenten ontwikkeld en lokale sportcomplexen verbeterd. Ook KWBN ontvangt een bijdrage van Lotto, waarmee Lotto een bijzondere partner van de wandelsport is. Datzelfde geldt voor iedereen die met Lotto meespeelt. Meer informatie over (het spelen van) Lotto vindt u op www.lotto.nl.

Ook geïnteresseerd in de sponsormogelijkheden van KWBN? Neem dan contact op met KWBN, info@kwbn.nl

Inloggen extranet


  • Hi-Tec 2014
    Vrijbuiter Samen buiten
    OAD
    Nederlandse Loterij