Naar de inhoud
 

Platform Individuele Leden

Ben je individueel lid van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)? Je bent niet de enige! Ruim 25.000 leden lopen niet in verenigingsverband. Het Platform Individuele Leden (PIL) behartigt hun belangen bij KWBN. Ben je wél lid van een wandelvereniging, dan ben je via die weg vertegenwoordigd.

Wandelen is bewegen, genieten, ontspannen en het is gezond. Steeds meer mensen ontdekken het. En je kunt wandelen wanneer je wilt.

Individuele wandelaar

Veel wandelaars zijn geen lid van een wandelorganisatie. Ze nemen af en toe deel aan een georganiseerde tocht, maar kiezen meestal zelf wanneer en welke route ze wandelen. Dit zijn de individuele wandelaars.

Het Platform Individuele Leden

Het Platform Individuele Leden is een onafhankelijke klankbordgroep voor de organisatie en het bestuur van KWBN. Het bestaat uit vijftien vrijwilligers die in principe ééns per kwartaal bijeenkomen. Zij adviseren KWBN gevraagd en ongevraagd over onderwerpen die de individuele wandelaar aangaan. Bijvoorbeeld over de inrichting en vormgeving van de (online) wandelcommunity en het producten- en dienstenpakket.

Uit de vijftien vertegenwoordigers worden zes Ledenraadsleden gekozen. Deze vertegenwoordigen de individuele wandelaars binnen de Ledenraad, het hoogste orgaan van de KWBN, die in totaal uit 24 leden bestaat.

Algemeen reglement
Verslag vergadering 18 november 2017
Eerstkomende vergadering - volgt

Waarvoor kun je bij het Platform terecht?

Heb je als individueel lid vragen, adviezen en opmerkingen over het beleid, het bestuur of de organisatie van KWBN? Dan ben je bij het Platform aan het juiste adres. Je bereikt ons via info@kwbn.nl.

Voor praktische informatie over bijvoorbeeld evenementen, routes, reizen en producten verwijzen we je graag naar wandel.nl, dé online wegwijzer voor wandelaars.

Inloggen extranet


  • Vrijbuiter Samen buiten
    OAD
    Nederlandse Loterij