Naar de inhoud

KWBN zoekt een digitale marketeer

Als Koninklijke Wandel Bond Nederland zien wij de enorme potentie die wandelen biedt. Door op een verantwoorde manier in beweging te komen en te blijven wordt Nederland gezonder, vitaler en leuker. Daarom ondersteunen wij wandelaars met een uitgebreid pakket producten, diensten en onze kennis. Zo lanceerden wij de succesvolle community Wandel.nl en oriënteren wij ons continu op kansrijke markten, toepassingen en partnerships. In deze dynamiek zijn wij per direct op zoek naar een digitale marketeer.

De functie

De digitale marketeer is binnen de afdeling marketing verantwoordelijk voor de digitale marketing in de meest brede zin van het woord. Je bent verantwoordelijk voor de juiste inrichting van de websites, ontwikkelt digitale tools (social media, apps, e-mail, nieuwsbrieven, etc) en zet deze gericht in, zodat we de wandelcommunity steeds verder uitbouwen. Door slim gebruik te maken van de database bereik je de juiste wandelaar met de juiste aanbiedingen. 

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO-niveau in een online marketingrichting en ongeveer vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Ervaring met of kennis van Blueconic is een pré.
 • Je houdt van het digitale marketingvak in de breedste zin van het woord en kent als geen ander de mogelijkheden, trends en ontwikkelingen op dit gebied.
 • Je moet gewend zijn aan projectmatig werken en dus snel kunnen schakelen.
 • Je hebt ervaring met het opzetten, inrichten, uitvoeren en monitoren van digitale campagnes.
 • Je werkt pragmatisch en gestructureerd en houdt deadlines en doelstellingen scherp in de gaten.
 • Je werkt zelfstandig, maar bent ook een teamspeler.
 • Het is belangrijk dat jij je kunt verplaatsen in de wensen van de wandelaar.
 • Je herkent jezelf in de volgende competenties: klantgericht optreden, initiatief nemen, innoveren, ondernemerschap, resultaten realiseren. Je bent van nature een energiek en enthousiast persoon en bent altijd op zoek naar het beste.

Solliciteren

Meer informatie vind je in de complete vacaturetekst Digitale marketeer.

Je kunt solliciteren door middel van een motivatiebrief voorzien van curriculum vitae. Deze ontvangen we graag vóór 1 januari 2018 via info@kwbn.nl.

Meer informatie over de functie is in te winnen bij Erna van ’t Westeinde, manager Marketing & Business Development. Je kunt Erna bereiken via 06-24868621. Meer informatie over de organisatie vind je op www.kwbn.nl.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Eerdere berichten

Inloggen extranet


 • Hi-Tec 2014
  Vrijbuiter Samen buiten
  OAD
  Nederlandse Loterij