Naar de inhoud
 • 29 mei 2017

Advies aan organisaties Avond4daagse: houd weerbericht goed in de gaten

29 mei 2017 - KWBN roept lokale organisaties van de Avond4daagse op om de weerberichten vandaag zeer goed in de gaten te houden. Het KNMI heeft voor vanavond code geel afgegeven vanwege onweersbuien.
 • 19 mei 2017

Vertrouwenscontactpersoon KWBN

Onder leiding van oud-minister Klaas de Vries is op dinsdag 16 mei een landelijk onderzoek naar seksuele intimidatie en misbruik in de sport van start gegaan. Gezien alle media-aandacht voor dit onderwerp, vestigen we jullie aandacht graag weer even op het feit dat KWBN beschikt over een eigen vertrouwenscontactpersoon.
 • 18 mei 2017

Jan Hacking Lid van Verdienste

Bij zijn afscheid als voorzitter van de regio Limburg is Jan Hacking benoemd tot Lid van Verdienste van KWBN. De bijbehorende onderscheiding ontving hij tijdens de regiovergadering op 11 mei uit handen van KWBN-directeur Paul Sanders.
 • 18 mei 2017

Financieel steuntje voor wandelen met mensen met een beperking

Wil jouw vereniging aan de slag met wandelen voor mensen met een beperking? Grenzeloos Actief kan zorgen voor een financieel steuntje in de rug.
 • 16 mei 2017

Gezocht: twee vertegenwoordigers Platform Individuele Leden

Het Platform Individuele Leden (PIL) is één van de organen van de KWBN. Het vertegenwoordigt ruim 25.000 wandelaars die niet in verenigingsverband wandelen. In samenspraak met het KWBN-bondsbureau maakt het Platform zich sterk voor de verdere uitbouw van de community wandel.nl.
 • 1 mei 2017

KWBN-acties Vierdaagse Nijmegen

De 101e Vierdaagse Nijmegen nadert met rasse schreden. Van 18 t/m 21 juli 2017 beleven weer tienduizenden wandelaars de ‘Walk of the World’. Als KWBN hebben we een aantal speciale acties voor leden en voor niet-leden.

Eerdere berichten

Inloggen extranet


 • Vrijbuiter Samen buiten
  OAD
  Nederlandse Loterij