Naar de content

Algemene voorwaarden en Privacy

KNBLO-NL slaat bepaalde gegevens van u op als u deze website bezoekt. Hieronder leest u hoe we omgaan met deze gegevens en welk standpunt we hierin innemen.

A. Bezoekers

Ons primaire doel in het registreren van informatie is om ervoor te zorgen dat uw bezoek aan deze website beter verloopt. We registreren dan ook alleen die gegevens waarvan wij ze noodzakelijk achten om dit doel te bewerkstelligen.

U bent niet verplicht om die informatie aan ons door te geven en kunt vrijwel alle informatie op de site raadplegen zonder persoonlijke informatie aan ons te geven. 

Wanneer u deze website bezoekt, kunnen we bepaalde informatie opslaan die te maken heeft met uw bezoek:

 • Uw IP of het IP van uw proxy server;
 • Basale domeininformatie;
 • Afhankelijk van de configuratie van uw Internet Service Provider (ISP) kan het voorkomen dat we registreren wie uw ISP is;
 • Datum en tijdstip van uw bezoek aan de website;
 • De duur van uw bezoek aan de website;
 • De pagina's die u bezoekt;
 • Het aantal keren dat u de website bezoekt;
 • De website die linkte naar deze website;
 • De website die u bezoekt door op een link te klikken op onze website;
 • Informatie over het besturingssysteem en browser die u gebruikt om de website te bekijken.

Al deze informatie wordt enkel gebruikt voor statistische doeleinden en om de website verder te ontwikkelen.

Op enkele pagina's op deze website wordt u uitgenodigd om uw naam en contactgegevens achter te laten. Bijvoorbeeld voor mailinglists of om u aan te melden voor cursussen of om lid te worden. Als u een account heeft, dan kan KNBLO-NL belangrijke informatie mailen over uw account.

KNBLO-NL verzamelt geen andere persoonlijke informatie dan de informatie die u ons zelf geeft. Als u die informatie geeft, stemt u toe dat KNBLO-NL deze informatie opslaat. 

Let op: als u besluit om te participeren in openbare discussies, om te reageren op berichten of om te posten op fora (of andere openbare diensten die aan de site gekoppeld zijn of worden), dan zullen bepaalde contactgegevens van u zichtbaar worden voor derde partijen. Hierdoor kan uw persoonlijke informatie publiek zichtbaar worden. KNBLO-NL heeft geen invloed op de wijze waarop derde partijen omgaan met deze publiekelijk zichtbare informatie.

Indien u spullen koopt op deze website, slaan we informatie op die nodig is voor de transactie. Tevens kunnen we informatie opslaan over uw aankoopgedrag.

B. Leden

We registeren informatie van gebruikers die de Leden Sectie ('Extranet') van onze site gebruiken. Deze informatie kan worden gebruikt:

 • Om nieuws te zenden over activiteiten en promotiemateriaal waarvan we geloven dat het bruikbaar is voor u of ons;
 • Om te registeren wie de Leden Sectie van de site bezoekt of wie diensten gebruikt die we daar aanbieden;
 • Om profielen te maken van de bezoekers van de site.

Als u producten of diensten afneemt van KNBLO-NL via deze site, dan slaan we informatie op over de producten en diensten die u hebt afgenomen.

Als u producten of diensten afneemt via deze site, dan slaan we aanvullend ook noodzakelijke informatie op voor de transactie. Deze noodzakelijke informatie kan een factuuradres, afleveradres en bankrekeningnummer omvatten.

Gebruik van persoonsgegevens

KNBLO-NL gebruikt de informatie die ze registreert op deze site enkel voor de volgende doelen:

 • Doorsturen van belangrijke informatie in relatie tot activiteiten van KNBLO-NL en andere opgevraagde informatie;
 • Contact met u opnemen na feedback of een vraag over onze producten en diensten;
 • Monitoren van de prestaties van de site;
 • Verbeteren van onze website en onze service aan u;
 • Interne administratie.

KNBLO-NL zal geen persoonlijke informatie over u aan een derde partij geven, verkopen, ruilen of anderszins openbaar maken tenzij:

 • U ons hiervoor toestemming hebt gegeven;
 • Er wettelijke gronden zijn om dit te doen.

Als u de Landelijk Wandelprogramma Jaargids bestelt via deze website, dan worden de gegevens die nodig zijn voor het correct afhandelen van de bestelling doorgestuurd naar ARKO Sports Media. ARKO Sports Media gebruikt uw gegevens enkel voor deze bestelling.

Inzage en/of correctie van uw gegevens

U kunt inzage vragen in de persoonlijke informatie die we over u hebben en kunt ons verzoeken om deze persoonlijke informatie te corrigeren. Neem hiervoor contact op met het secretariaat.

Disclaimer

Deze site bevat links naar anders websites. KNBLO-NL is niet verantwoordelijk voor de manier waarop deze andere sites omgaan met privacy. We linken naar andere websites en pagina's middels buttons en onderstreepte woorden en zinnen. KNBLO-NL raadt aan dat u op deze gelinkte websites het Privacy Beleid leest aangezien deze andere voorwaarden en condities kunnen bevatten die op u van toepassing zijn.

Veiligheid

Op deze website zijn diverse maatregelen genomen die beschermen tegen verlies of misbruik van, of ongeoorloofd wijzigingen of raadplegen van, informatie die onder ons toezicht valt. Toch is informatie die u ons toezendt niet versleuteld tenzij we expliciet melden dat dit zo is.

Wijzigingen in ons privacy beleid

We kunnen dit beleid wijzigen. Als we dat doen zullen we dat aankondigen op de website.