Naar de content
home  > Handige links

Handige links

Er zijn veel websites over wandelen en wandelsport. Steeds meer organisaties bieden wandelroutes aan op hun sites, steeds meer wandelaars houden weblogs bij over hun tochten. Alle links hieronder brengen u naar andere websites. Hoewel we regelmatig de links controleren, kan het zijn dat er eentje niet werkt. Wilt u dat dan aan ons laten weten?

Wandelroutes

Als er geen leuke wandeltocht bij u in de buurt georganiseerd wordt en u toch wilt wandelen, print u op deze sites snel een route uit. Let op: we deeplinken u direct naar het overzicht van gratis routes.

Wandeltochten

De allerleukste wandeltochten vindt u natuurlijk op www.wandel.nl. Als u daar niet de wandeltocht vindt die u zoekt, kijk dan eens op de volgende websites.

GPS

GPS geeft wandelen een nieuwe dimensie. Er zijn diverse sites met overzichten van GPS wandelroutes en de mogelijkheid om routes te downloaden op uw GPS apparaat. 

Wandelaars

Steeds meer wandelaars houden weblogs bij over hun sport. Op hun wandelblogs bieden ze ontzettend veel informatie over voornamelijk wandeltochten. Sommigen schrijven, anderen fotograferen of filmen en weer anderen doen alledrie. Hieronder enkele tips.  

Wandelorganisaties

Er zijn ook nog andere organisaties die zich inzetten voor Nederlandse wandelaars. 

Forums

Ze blijven erg populair:de internetfora. Hieronder een selectie:

Diverse links

Wandel.nl is een complete wandelsite. Toch is er nog meer te vinden over wandelen op de volgende sites:

Een andere site die u misschien wilt bezoeken, is de site van Carlos Gallupa, die deze website maakte.