Naar de content
home  > nieuws  > nieuws actueel  > bondsnieuws

Inschrijving WandelTrainersDag geopend

Op zaterdag 8 maart 2014 vindt de vierde WandelTrainersDag plaats, georganiseerd door de Atletiekunie en KNBLO-NL. Tijdens deze jaarlijkse kennis- en ontmoetingsdag presenteert een groot aantal gerenommeerde inleiders allerlei nieuwe ontwikkelingen binnen de wandelsport in 39 theorie- en praktijksessies.

De WandelTrainersDag is bestemd voor iedereen die bij de ondersteuning van de wandelsport betrokken is. Evenals vorig jaar vindt de dag plaats op het Universitair Sportcentrum van de Radboud Universiteit te Nijmegen.

 

Inschrijving

Voor de komende editie van de WandelTrainersDag is er plek voor maximaal 350 wandeltrainers. Wandeltrainers met een licentie van de Atletiekunie en/of KNBLO-NL hebben twee dagen voorrang bij inschrijving; deze is geopend op 7 januari 2014 via www.wandeltrainersdag.nl. Gediplomeerde wandeltrainers die lid zijn van de Atletiekunie en/of KNBLO-NL kunnen vanaf 9 januari inschrijven. Leden zonder wandeltrainersdiploma en niet-leden kunnen vanaf maandag 13 januari inschrijven.

 

Meer informatie

Meer informatie over de WandelTrainersDag vindt u op: www.wandeltrainersdag.nl. Via deze website kunt u ook inschrijven.